Slide background

Op zaterdag 13 april organiseert schietvereniging Enschede & Lonneker een open dag in haar schietaccommodatie aan 't Sander 43c te Enschede.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om tussen 11.00 en 16.00 uur op een sportieve, informatieve en leuke manier kennis te maken met de schietsport.
Tijdens deze open dag wordt informatie verstrekt over de schietsport in het algemeen, de veiligheidseisen en de diverse disciplines.
Er worden demonstraties gehouden van verschillende disciplines in de schietsport zoals klein kaliber geweer/pistool, luchtgeweer/pistool en action shooting.
Tevens zijn er diverse standhouders die schietsportartikelen demonstreren (en is een specialist in historische wapens aanwezig.)

Als leden willen wij graag ook anderen het aantrekkelijke van onze sport laten zien en hier nader kennis mee laten maken.
Men kan onder begeleiding aan de schietsport proeven door zelf te schieten met luchtpistool en luchtgeweer.
Onze leden zullen aanwezig zijn om u uitleg te geven. In onze kantine is volop de mogelijkheid onze sport met elkaar nader te bespreken.

De afdeling korpschef taken van Politie Twente is aanwezig voor tekst en uitleg over de wetgeving omtrent de schietsport.