Beste Leden,

Het is zo ver!

We kunnen en mogen weer schieten op de vereniging.
Zoals vorige week aangekondigd door onze regering mogen ook binnensporten weer starten vanaf 1 juli.

Achter de schermen is en wordt er hard gewerkt door de vrijwilligers om het een en ander mogelijk te maken.

Dit houd in dat we op donderdag 2 juli zullen beginnen met onze reguliere openstelling.
Echter helemaal als vanouds zal het niet zijn, er zijn extra regels die alle leden per email hebben ontvangen.

De regels in het kort:

1. Niet komen als je symptomen hebt of huisgenoten hebt die besmet zijn met het coronavirus
2. De dag vóór de verenigingsavond inschrijven via de baanplanner
3. Op de dag zelf binnenkomst via de gewone deur.
4. Maximaal 15 zitplaatsen in de bar (denk aan de 1,5 meter)
5. Na je beurt van de baan af (denk aan de 1,5 meter)
6. Verenigingswapens dien je zelf te ontsmetten
7. Vragen en opmerkingen bij het piket
8. Vertrek via de kantine
9. Schietopleiding: we hebben besloten dat de schietopleiding zoals gebruikelijk weer na de zomervakantie gaat beginnen.

Let op!!
Tijdens de zomerperiode wordt er geen les gegeven door de schietopleiding en zijn er ook geen introductieavonden.  Alle cursisten en belangstellenden zijn op woensdag 2 september weer welkom om lessen te volgen of kennis te maken met de schietsport.