Let op!!
Tijdens de zomerperiode wordt er geen les gegeven door de schietopleiding en zijn er ook geen introductieavonden. De laatste introductieavond is op woensdag 3 juli, de laatste lesavond is op woensdag 10 juli. Alle cursisten en belangstellenden zijn op woensdag 4 september weer welkom om lessen te volgen of kennis te maken met de schietsport.

Interesse in de schietsport? Je dient je vooraf éénmalig aan te melden per e-mail (contactformulier) via deze site met een duidelijke vermelding van naam, voorletters en geboortejaar.

Daarna kom je een keer langs op een woensdagavond, rond de klok van 19.45 uur. Hiervoor zijn de eerste en derde woensdag van de maand gereserveerd (niet op andere avonden)

Wie na 20.00 uur binnenkomt zal doorgaans gevraagd worden op een andere woensdag terug te komen.

Je krijgt een een kennismakingsgesprek met een bestuurslid daarna een rondleiding en indien de baan-/instructeurbezetting het toelaat de mogelijkheid om kennis te maken met vooralsnog luchtgeweer en/of pistool.

Er dient een geldig legitimatiebewijs* te kunnen worden getoond, waarvan tevens een kopie bewaard zal blijven. Om veiligheidsredenen is het voldoende beheersen van de Nederlandse taal eveneens verplicht.

Bij een eerste bezoek aan onze vereniging dient er een bezoekersformulier te worden ingevuld.
Je kunt dit formulier invullen in onze kantine, onder genot van een kop koffie.

* geldig Nederlands paspoort of id-kaart , (een verblijfsvergunning of rijbewijs geldt niet als legitimatiebewijs)

Als nieuw lid moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Deze kan uitsluitend door de vereniging worden aangevraagd.