Slide background


Wij krijgen als opleidingsteam altijd veel vragen over de procedures van het inschrijven. Daarom leggen we het hier uitgebreid uit. Je begint bij E&L altijd met een van de luchtdisciplines. Wij vertellen je de startdatum van de eerstvolgende cursus waar plaats is en schrijven je in overleg in voor deze cursus. Als je die cursus met voldoende punten hebt afgerond, schrijven wij je automatisch in voor de daaropvolgende luchtcursus in de andere discipline. Deze wordt op dezelfde baan gegeven.

Als je beide luchtdisciplines met een vinkje hebt afgerond, kun je je op eigen gelegenheid inschrijven voor een van de klein kaliber cursussen. Dit kan middels de inschrijflijst op het prikbord onderaan de trap. Bovenaan dit formulier staat de startdatum van de cursus, onderaan het formulier staat de datum van de verplichte veiligheidsles. Dit is een eenmalige les over het omgaan met vuurwapens. Als je de veiligheidsles niet gevolgd hebt, kun je niet deelnemen aan de cursus.

De cursisten die op de eerste 8 startplekken staan ingeschreven, zijn (behalve bij hoge uitzonderingssituaties) verzekerd van een plek. Daaronder staan de reserveplaatsen. Het is de bedoeling dat je, als je op de reservelijst staat, de veiligheidsles volgt en de eerste les van de cursus aanwezig bent. Als er dan iemand van de 8 startplekken, zonder afmelding, afwezig is, kun jij direct starten. Daarnaast worden alle cursisten op de reservelijst op de eerstvolgende beschikbare plekken op de volgende inschrijflijst geplaatst. Alle inschrijflijsten worden enkele weken voor de start van de cursus op het prikbord gehangen zodat de cursisten die veel zelf trainen als eerste door kunnen stromen naar een volgende discipline. Er kunnen geen verzoeken per telefoon of mail gedaan worden om een cursist op afstand in te schrijven. Zorg dus dat je regelmatig op de vereniging bent.